Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013


Προτάσεις για εκπαιδευτικά παιχνίδια απο την abc toys. Μπορείτε πολύ εύκολα να παίξετε με τα παιδιά σας στο σπίτι.










Ξύλινο παζλ µε κοµµάτια πού µπορούν να τοποθετηθούν οριζόντια η κάθετα διαφοροποιώντας το βαθµό δυσκολίας. Στοχεύει στο συγχρονισµό χεριού και µατιών και διεγείρει την οπτική µνήµη. Αποτελείται από βάση για την κάθετη τοποθέτηση των κοµµατιών και εικόνα καθοδήγησης σε φυσικό µέγεθος.









ΖΩΑΚΙΑΞύλινο πάζλ με μεγάλα κομμάτια - ενσφηνώματα και χαρούμενα σχέδια και χρώματα. Στόχος: εκμάθηση των ζώων, βελτίωση λεπτής κινητικότητας, συγκέντρωση, αντίληψη χώρου.








ΝΤΥΝΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ/ΑΓΟΡΙ
Ξύλινο πάζλ με μεγάλα κομμάτια - ενσφηνώματα. Στόχος: βελτίωση εικόνας σώματος, λεπτής κινητικότητας, διατήρηση προσοχής-συγκέντρωσης.







ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ
Εκπαιδευτικό παιχνίδι ακολουθίας καρτών που εξασκεί την παρατηρητικότητα και την ικανότητα έκφρασης λόγου, αναπτύσσει το λεξιλόγιο και βοηθάει τα παιδιά να µάθουν να αναγνωρίζουν, να περιγράφουν και να τοποθετούν σε λογική και χρονολογική σειρά τις καθηµερινές δραστηριότητες τους. Το σετ αποτελείται από 75 κάρτες που παρουσιάζουν 11 οικίες και εύκολα αναγνωρίσιµες δραστηριότητες από το καθηµερινό πρόγραµµα ενός παιδιού από την ώρα που θα ξυπνήσει µέχρι το βράδυ που θα κοιµηθεί.


ΤΟΥΝΕΛ





Στόχος: βελτίωση αδρής κινητικότητας, ενίσχυση αισθητηριακών ερεθισμάτων.







Παιχνίδι αναγνώρισης και συσχετισμού χρωμάτων, ποσοτήτων και αριθμών που εξασκεί τη συντονισμένη κίνηση, βελτίωση λαβής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: